Diy: Plantenpotten verfen

heyy, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Vandaag na een poosje afwezig te zijn geweest, weer een nieuwe blogpost. Ik vind het heerlijk om op een regenachtige zondagmiddag creatief bezig te zijn, fotograferen, tekenen, schilderen of lekker oldskool knutselen. Vandaag beschilderde ik wat plantenpotten.

Ik heb een zwak voor planten, en ook al heb ik niet bepaald groene vingers, staat mijn kamer er vol mee. Aangezien ik er nooit zin in heb om nieuwe plantenpotten te kopen, staan ze allemaal nog in de standaard terra cotta pot waarin ik ze kocht. Daar is op zich niks mis mee, maar ik besloot ze op te fleuren met een beetje acrylverf.

Het kleine potje heb ik zwart geverfd, en hier heb ik vervolgens witte stippen opgezet met de achterkant van een kwast. Op de pot van mijn grote gatenplant, heb ik blaadjes van de plant geschilderd, deze is mijn favoriet

p1110727p1110731

De foto’s zijn een beetje korrelig geworden, doordat het zo vroeg donker is.Maar ik denk dat het idee wel duidelijk is. Hopelijk heb je een beetje inspiratie opgedaan, en zie ik je volgende keer weer.

 

 

Advertisements
Categories diy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s