Analoge Fotografie

Een beetje nerveus ging ik voor de 2e keer in een week(het duurde wat langer dan gedacht) in de rij staan bij de balie in de Hema, om mijn analoge foto’s op te halen. En vandaag waren ze er gelukkig wel, 8 euro 50 lichter liep ik naar buiten met een envelop gevuld met foto’s van de afgelopen maand. Op de fiets probeerde ik de envelop open te maken en de foto’s te bekijken, al ging dit niet zo goed samen met alle paaltjes op het fietspad.

Dit zijn de eerste foto’s die ik ooit met een analoge camera heb gemaakt, en ik vind ze zelf voor de eerste keer best wel goed gelukt. Maar ik stop maar met praten over hoe enthousiast ik ben over analoge fotografie, en zal de plaatjes met jullie delen.

boom-001

cgfb-001

hjgvyj-001

nhghj-tnybretnt

fcdty-001

gfvyh-001

24yhw-001

nvhg-001

bfc-g-001

bhj-001

001

Zoals je waarschijnlijk al doorhad ben ik heel erg enthousiast over analoge fotografie, en kan ik ook zeker aanraden om er mee te beginnen, je kunt een camera voor een prikkie op marktplaats kopen( ik kocht de mijne voor maar 5 euro!!) en het is zo leuk om je foto’s echt te hebben, en natuurlijk ook de verassing wat je ook al weer geschoten had.

Heb jij weleens analoog gefotografeerd?

ev2fqsv

Advertisements

15 thoughts on “Analoge Fotografie

 1. Analoog fotograferen vind ik zo leuk! Hoe je gewoon nog geen idee hebt hoe je foto’s eruit gaan zien voor je je envelop opend (of ze ontwikkeld, als je echt een pro bent), heerlijk. Fijne foto’s!

  Liked by 1 person

 2. Eens een zwart-wit filmpje zelf ontwikkelen, nog vele malen leuker. En niet zo moeilijk. Analoge fotografie is ‘koesteren van het verlangen’. 🙂

  Like

 3. Waaaaauw, die met die bomen en die lucht! Prachtig :).
  Super leuk dat je er zo enthousiast over bent! Dat lijkt me het allerbelangrijkst bij fotograferen :).
  Liefs

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s