Valentijn zonder valentijn

Valentijnsdag word vaak gezien als een dag alleen voor koppels, maar niks is minder waar. Valentijnsdag is een heerlijke dag om alleen of met je vriendinnen door te brengen. Dus in deze blogpost wat dingen die je kan doen op Valentijnsdag, om er zonder vriendje toch een geweldige dag van te maken.

Kijk een zielige film of gewoon een slechte romcom

Het is heerlijk om soms een een goed potje te huilen om een film, ga voor een film als de Titanic of The fault in our start, hou wel een grote doos zakdoekjes in de buurt. Mijn favoriete romcom is About time, niet echt een zielige film maar wel heel lief. Ben je nu niet zo van de films is een heel seizoen van je favoriete serie bingewatchen natuurlijk ook heerlijk.

‘Fries before guys’

Kook je lievelingsmaaltje voor jezelf, of nog beter laat het thuisbezorgen. Want wat is er nu beter dan lekker eten dat je met niemand hoeft te delen.Vergeet ook niet alle koek en snoep in hartjesvorm, want tja dingen zijn toch vaak beter als ze roze en hartvormig zijn.

Vier het met vrienden

Nodig al je vriend(in)en uit, geen stelletje welkom, en maak er een heerlijke avond met goede gesprekken en goed eten van.

Versier je kamer

Misschien niet iets waar je snel aan zou denken, maar nu is het oké als je kamer volhangt met cliché liefdequotes en roze hartjes. En het versieren van je kamer, en kiezen of zelf maken van de decoratie is ook altijd leuk.

Ga op een solodate

Ga op een date met jezelf, ga naar een museum wat jij leuk vindt of ga lekker shoppen. En trakteer jezelf daarna op eten in je favoriete restaurant, neem een goed boek mee om te lezen of luister andermans gesprekken af.Klinkt eng, maar is toch wel erg leuk aangezien je met niemand rekening hoeft te nemen.

Hou een valentijns fotosessie 

Verzamel zo veel mogelijk hartvormige en roze spulletjes, en maak met wat vrienden of alleen bergen met foto’s. Aan het eind van de fotosessie, heb je met een beetje geluk ook nog een leuke foto om op instagram te zetten.

Maak een afspeellijst met je favoriete muziek

Verzamel allemaal muziek waar je blij van wordt, indie, rock of foute hits.Zet je muziek zo hard mogelijk aan( maar niet zo hard dat de buren komen zeuren) en geniet van je muziek en doe er nog wat beschamende danspassen bij, er is toch niemand die het ziet.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s