Netflix favorieten

Aangezien ik al 2 dagen snotterend in bed lig en het weer ook nogal deprimerend is, heb ik de afgelopen tijd nogal veel netflix gekeken. Ik hang met plezier uren voor de tv om een leuke serie te kijken. Dus vandaag deel ik mijn 5 favoriete series op het moment, voor als je net als ik geen genoeg kan krijgen van series kijken.

Tales by light

Afbeeldingsresultaat voor tales by light

Tales by light is een serie over ongelofelijk getalenteerde fotografen die de hele wereld afreizen voor de perfecte foto (#lifegoals). In de serie vertelt de fotograf over zijn visie en zie je hoe de foto tot stand komt, een kijkje achter de schermen dus. Deze serie is om de een of andere manier heel rustgevend, ik kijk het dan ook vaak als ik niet slapen kan.

3% 

Afbeeldingsresultaat voor 3% serie

Deze serie gaat over een futuristische samenleving, waar 3% van de bevolking op een eiland woont waar alles goed is, de rest van de samenleving woont in krottenwijken en moeten hun best doen om te overleven. Op je twintigste wordt iedereen uitgenodigd om mee te doen aan het proces, een dagenlang traject gevuld met psychische en fysieke tests, alleen de beste 3% wint en mag op het eiland wonen. Maar uiteraard zijn er ook allerlei complotten en ondergrondse bewegingen die het hele proces een stuk gecompliceerder maken.

Gilmore girls

Afbeeldingsresultaat voor gilmore girls

Ik weet vrij zeker dat bijna iedereen deze serie al kent, mar ik vind het zo leuk dat het niet op dit lijstje mocht ontbreken. De serie gaat over Lorelai die op haar 16e een kind krijgt,Rory. Hierdoor krijgt ze fikse ruzie met haar ouders en staat ze er alleen voor. Rory is een ambitieus en intelligent kind en wordt toegelaten toegelaten tot een prestigieuze privéschool, om dit te kunnen betalen is Lorelai gedwongen om bij haar ouders aan te kloppen. De serie volgt de ups en downs van de 2 gedurende 7 jaar.

 

   Don’t trust the B*** in appartment 23

Afbeeldingsresultaat voor apartment 23

Deze serie gaat over de new yorkse socialite Chloe die zoals de titel al verklapt, nogal een bitch is. Ze zoekt telkens een nieuwe huisgenoot die de huur betaald, om haar vervolgens weg te pesten, zodat ze zelf de huur niet hoeft te betalen. Dan komt June bij Chloe wonen, in eerste instantie een heel onzeker meisje dat Chloe net als alle andere op zou lichten. Maar June komt voor zichzelf op wat leidt tot een hele bijzondere vriendschap tussen de twee.

Hjørdis

Deze serie gaat over een toneelstuk op een Deense basisschool, op zich niks bijzonders, totdat de prinses van Denemarken aankondigt dat ze het toneelstuk wil bijwonen. Hjørdis, is een mollige chaotische lerares die vroeger gepest werd, daarom wil ze de buitenbeentjes van de school de hoofdrollen geven in het stuk. De directrice haalt echter 4 kinderen van de speciale musicalschool, die het hele stuk overnemen. Hjørdis doet haar uiterste best om er voor te zorgen dat de buitenbeentjes toch mee kunnen doen, en dat ook Kristoffer mee mag doen in zijn jurk, waar zijn vader fell tegen is.

Hopelijk kende je deze series nog  niet (allemaal), en anders heb je gewoon exact dezelfde smaak in series( dat klinkt raar, alsof je een ijshoorntje neemt met een bolletje chocolade en een bolletje netflixseries, haha). Hoe dan ook, ik hoop dat je dit een leuke blogpost vond om te lezen, en als je nog goede serie suggesties hebt laat ze vooral horen.

ev2fqsv

 

 

Advertisements

5 thoughts on “Netflix favorieten

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s