Een zonnige dag in de hortus

 

Afgelopen zaterdag stapte ik in de trein( of eigenlijk de snelbus want mijn trein reed niet) richting leiden, om een dagje te spenderen met Anna. Na even gewacht te hebben en alle stationswinkels te hebben bekeken, liep Anna de stationshal binnen, omhelsde we elkaar en liepen we de stad in, zonder een idee wat de dag ons zou brengen.

Onze eerste stop was de bagels and beans, die we eerst niet konden vinden omdat we er straal voorbij liepen. Na een plekje bemachtigd te hebben helemaal achterin, en eindelijk te hebben gekozen welke bagel we wilden, zaten we zeker een half uur pratend over van alles, proberend ons drinken niet op te drinken voordat onze bagels er waren, en toen de bagels er eindelijk waren deze zo charmant mogelijk proberen te eten( wat ons niet gelukt is, lees er lag meer sla naast dan op mijn bord). Toen opperde Anna om naar de hortus te gaan, zo gezegd zo gedaan, 20 minuten later stonden we in de warme kassen omringd door de meest mooie planten, en een enkele bejaarde die ons ietwat vreemd aankeek.

IMG_20170610_203550_677

IMG-20170610-WA0115

P1260439

IMG_3399

IMG_3413

P1260475

P1260462

 

IMG_3420

P1260391

Het was een heerlijke zonnige dag, en zonder iets afgesproken te hebben matchten onze outfit en bril hihi. Ow ja, alle foto’s waar ik op sta zijn gemaakt door de supergetalenteerde Anna, die net een blog is begonnen dus go check it out!

 

ev2fqsv

 

Advertisements

4 thoughts on “Een zonnige dag in de hortus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s