Spa Traveldiary, pt. 1

De afgelopen week was ik op vakantie, en omdat ik helaas niet zo’n georganiseerde blogger ben die alle blogposts van te voren klaar heeft staan, komt er pas na 2 weken weer wat online. Maar goed spa, misschien heb je er wel eens van gehoord, het stadje in België. van het spa water. Met een treinreis van ongeveer vijf uur in het vooruitzicht vertrokken we donderdagmiddag met z’n achten naar België, de eerste dag van onze zomervakantie.

Onze reis was niet alleen lang, maar we moesten ook  nog eens 6 keer overstappen, gelukkig bracht een van de ouders onze spullen zodat we daar niet mee hoefden te slepen, want zelfs met alleen maar rugtassen was het een flink gedoe. We reden door verlaten dorpen, grote vlaktes, en bergen waar ik altijd ongelooflijk enthousiast over ben.  Om de tijd te doden speelde we mario kart ( sûper oldskool haha) praatte we eindeloos veel, speelden we pictionairy, deden sommigen een poging tot slapen en heb ik uiteraard zo’n beetje alles vastgelegd.

spadag1

P1270784

P1270794

P1270851

P1270855

P1270859

Op ongeveer driekwart van onze reis kwamen we aan op luik, en wauw wat is dat een mooi station, aangezien we dachten dat we een hele ruime overstap hadden stond ik eindeloos foto’s te maken totdat we erachter kwamen dat we nog maar 1 minuut hadden om naar de andere kant van het station te rennen, wat we gelukkig wel net hebben gehaald.

 

 

Onze laatste stop was op peppinster, een klein dorpje in de ardennen met een supermooi oud station wat uiteraard ook uitgebreid op de foto gezet moest worden.

P1270886

P1270908

P1270916

En dan na ruim 4 en een half uur later waren we er eindelijk, Spa, met onze eerste stop, Vlaamse frieten bij de eerste snackbar die we tegen kwamen ( die echt mega super lekker waren). Om vervolgens onze reis te vervolgen bergopwaarts naar de camping, waar we gelijk het zwembad in doken en daarna de hele nacht heerlijk hebben geslapen.

P1270971

P1270998

P1270962

P1270999

Stay tuned voor de rest van de traveldiaries!

 

( Ow ja de uitgelichte afbeelding is geinspireerd op de traveldiaries van Arjanne, want die vond ik zo leuk dat ik het zelf gewoon moest maken hihi)

ev2fqsv

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s