Spa Traveldiaries pt. 4

Eindelijk het laatste deel van mijn traveldiaries over mijn vakantie in Spa, wat alweer bijna 3 weken geleden is. Vandaag dag 5, waar we naar luik gingen en heerlijke wafels aten en dag 6 de dag waarop we helaas weer naar huis moesten.

‘s Nachts besloten we vanwege alle regen onze dropping te cancellen en in plaats daarvan een dagje naar luik te gaan. Gelukkig viel het weer alleszins mee toen we in luik aankwamen en was het zelfs nog best zonnig en warm. Onze trein kwam aan op Liége Guillemins, een prachtig station maar niet echt in het centrum kwamen we achter toen we stationshal uitliepen. Na een ietwat moeizame wandeling omdat maps ons telkens een andere kant uit stuurden kwamen we na een kwartiertje aan in het centrum van luik. Met overal schattige huisjes, cafeetjes, winkeltjes en natuurlijk wafels. ‘s middags liepen we langs de rivier weer richting het station naar de bowlingbaan, waar ik voor de verandering een keer geen laatste werd.

P1280998

P1280852

P1280864

P1280868

P1280870

P1280892

Op onze laatste avond in Spa zaten we met z’n allen rond een kampvuur met onze Belgische campingburen. En toen was het alweer de laatste dag, en moesten we naar huis. Naar het treinstation was een steile berg afwaartse route, en ik dacht er wel af te kunnen skaten (wat totaal mislukte en waarvan ik 3 dagen niet echt kon lopen, niet meer doen dus).

P1290015

 

ev2fqsv

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s